dinsdag 15 november 2011

Het wachten bij het Opera House wordt beloond!

Een beetje ‘Flying Doctors’ fan laat het natuurlijk niet bij een ontmoeting met één acteur uit die serie als je weet dat er een andere acteur op dat moment optreedt in het wereldberoemde Opera House.

We hebben het hier over acteur Christopher Stollery, piloot Johnno uit ‘the Flying Doctors’.
Hij staat op de planken in het theaterstuk ‘Don Juan’.

Orange, Sander en ik hebben geen kaartjes voor dat stuk, maar we hopen Chris na afloop van het stuk tegen het lijf te lopen. Dat bleek echter nog niet zo eenvoudig te zijn.

Terwijl we op Chris wachten zien we eerst William McInnes naar buiten komen. Hij is bekend van o.a. ‘Blue Heelers’, maar hij speelde ook naast Monic Hendrickx in ‘Unfinished Sky’, een remake van ‘de Poolse Bruid’.

Na een tijdje wachten zagen we Chris. Hij ging echter samen met iemand weer terug naar binnen.

Weer moesten we wachten. Ondertussen zagen we wel wat bekende gezichten; we volgen tenslotte de Australische series en films een beetje. Zo zien we bijvoorbeeld Angie Milliken, bekend van ‘the Feds’, naar buiten komen.

Het wachten begon wel heel lang te duren, dus we gaven het eigenlijk een beetje op. Ik treuzelde echter nog wat en hoorde plots stemmen. Ons wachten werd beloond; Chris was erbij!


Hij had de tijd voor ons. Terwijl zijn vrienden stonden te wachten, ging Chris met ons op zoek naar een mooie locatie om met ons op de foto te gaan. Dat viel nog niet mee, want het was donker.

Ook Chris schreef iets in hèt boekje. En we kletsten nog wat met hem. Hij vertelde dat hij tijdens de Olympische Spelen ook in het Opera House heeft opgetreden en dat hij dat zo’n unieke locatie vond.

Wederom een leuke ontmoeting! En inderdaad een unieke locatie.

Blijf m’n blog volgen en je leest welke acteurs ik nog meer ontmoet heb.




En ondertussen in Australië; is diezelfde Chris druk aan het repeteren voor een theaterstuk met niemand minder dan Cate Blanchett (van o.a. ‘Lord of the Rings’ en ‘the Curious Case of Benjamin Button’).

En William McInnes… Zijn vrouw kon de strijd tegen kanker niet winnen en is nog geen twee weken geleden op 53 jarige leeftijd overleden. Zo triest…


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...